LOTERIJ BEDE-VAART LOTERIJ BEDE-VAART

LOTERIJ BEDE-VAART

verkoop tot 5 april
16 uur

Een bijdrage leveren aan een mooi evenement? Dat kan nu! In de periode juni-september 2018 vindt op Het Bolwerk de manifestatie BEDE-VAART plaats. Tussen de Molen van Piet en het Zevenhuizen zijn dan kunstwerken te zien, te horen en te beleven. Om deze manifestatie mede te realiseren zijn we op zoek naar kunstliefhebbers die een (kleine) bijdrage willen leveren. Daarom hebben we een tweeledige loterij opgezet. Meedoen levert in ieder geval een uniek kunstwerk op: een LOT in de vorm van een zeefdruk, van de Alkmaarse kunstenaar Anna Mul. Hoe kun je bijdragen aan BEDE-VAART?

Er zij twee opties: een voor particulieren die kans maken op een kunstwerk ter waarde van € 2500 en een voor bedrijven die meedingen naar het hoofdsponsorschap van BEDE-VAART.

Koop een lot van 50 en maak kans op een kunstwerk ter waarde van 2500. En heb je een spaartegoed dan kan je dat ook gebruiken voor de aanschaf van een of meerdere loten. Je mag zoveel loten kopen als je wil. In totaal worden 200 loten uitgegeven.
Koop een lot van 100 en maak kans op het hoofdsponsorschap Als winnaar van het hoofdsponsorschap kun je o.a. rekenen op zichtbaarheid/vermelding van het bedrijf in alle uitingen over en bij de expositie en een exclusieve rondleiding langs de expositie voor medewerkers of relaties. Daarnaast adopteert de hoofdsponsor automatisch een van de kunstwerken op het Bolwerk. Dit betekent dat jouw bedrijfslogo gedurende de gehele manifestatie bij het kunstwerk te zien is! In totaal worden 100 loten uitgegeven.
Interesse in het kopen van een LOT?

Meld je aan via 072-5113294 of info@kunstuitleenalkmaar.nl
De trekking van de verloting vind plaats op donderdag 19 april.

LOT in de vorm van een zeefdruk van Anna Mul.
(foto boven)

John Kerssens van KDRA Architecten neemt op vrijdag 9 februari een LOT voor BEDE-VAART in ontvangst.  
(foto onder)DEEL MET VRIENDEN
FACEBOOK    |   

Ga terug

Vandaag open 14 - 17 uur

Archief agenda 2018

Archief

2012  |  2013  |  2014  |  2015  |  2016  |  2017  |  2018