vandaag gesloten

ATELIERBEZOEK PAULINE BAKKER

zondag 16 juni 14 uur

Altijd al eens willen zien waar en hoe een kunstenaar werkt? En dan meteen die kunstenaar het hemd van het lijf vragen? Dat kan nu! Meld je aan voor een bezoek aan het atelier van Pauline Bakker in Bergen.

Kunstuitleen Alkmaar heeft al jaren werk van Pauline in de collectie. Haar schilderijen variëren van zeegezichten naar desolate Amerikaanse landschappen met mooie auto’s. Pauline maakt, naast schilderijen, sinds kort  ook veel driedimensionaal werk. In het atelier is de 30-delige serie ‘Tijdsbeelden’ te zien die ze maakte tijdens de corona crisis. Pauline raakte in die periode meer overtuigd van het feit dat kunst, naast de esthetische functie, ook een maatschappelijke functie kan hebben.  De spannende maatschappelijke thema’s inspireren haar enorm. Pauline maakt ook werk in opdracht, zoals portretten van klei.

Pauline is een echte ondernemer. Ze houdt van experimenteren, zoekt de balans tussen ‘wat moet’ en wat zij als kunstenaar wil. Ze kijkt ernaar uit je rond te leiden in haar atelier.

 

Aanmelden aan de balie of via mail: info@kunstuitleenalkmaar.nl

Maximaal 15 personen.

Je gaat op eigen gelegenheid naar het atelier, het adres krijg je na aanmelding.

Ga terug
Top