open van 12 tot 17 uur

Kunst Lenen

Zo leen je kunst

Voor het lenen van kunst schrijf je je in als abonnee van Kunstuitleen Alkmaar. Je zoekt kunst uit, wij lenen het aan je uit en het kan dan meteen mee naar huis.

Inschrijven

Bij het inschrijven vragen wij een geldig legitimatiebewijs en € 5 inschrijfgeld. Je wordt verzocht een machtiging te tekenen waarmee je ons toestemming verleent het abonnementsgeld van je rekening af te schrijven. Na inschrijving kun je meteen kunst meenemen.
Kijk hier voor deelnemersreglement voor abonnees...

Inspiratie opdoen?

Kijk naar het filmpje kunst lenen bij Kunstuitleen Alkmaar.
Met dank aan KunstNetTV.

Leen lang of experimenteer

Al vanaf € 7,50 per maand kun je kunst lenen voor je woon- of werkomgeving. Zo vaak je wilt kan je kunstwerken omruilen en je mag het werk zo lang lenen als je wilt.  

Hedendaagse kunst

De collectie van Kunstuitleen Alkmaar omvat zo’n 1500 kunstwerken van circa 350 kunstenaars: gerenommeerde kunstenaars, minder bekende kunstenaars en natuurlijk jong talent. De kunstwerken, met zorg geselecteerd op kwaliteit en verscheidenheid, vind je in uiteenlopende technieken en stijlen: foto’s, schilderijen en grafiek, maar ook beelden, keramiek en sieraden.

Nooit hetzelfde

Regelmatig verandert de collectie van de kunstuitleen van samenstelling. Kunstwerken worden door abonnees omgeruild, werken worden verkocht en nieuwe kunstwerken worden aangekocht of ingehuurd van kunstenaars.

Top