open van 12 tot 17 uur

19, 20 EN 21 MEI 2018

I M P U L S !  is een doe/maak/bouw/ervaar event waaraan verschillende kunstinitiatieven uit Nederland deelnemen. IMPULS! biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte. Alles draait om ter plekke maken, creëren en doen. Er zijn performances, installaties, tijdelijke architectuur en nog veel meer. Tegenlicht Meet Up Alkmaar programmeert een serie talks tijdens IMPULS! Kunstmanifestatie! 

Jimi Kleinbruinink vertegenwoordigt Kunstuitleen Alkmaar. Hij gebruikt de ruimte ter voorbereiding voor zijn werk ‘Loophole’voor de buitententoonstelling BEDE-VAART die deze zomer op Het Bolwerk te zien is.

Jimi Kleinbruinink maakt beelden als organisch gegroeide frames, waarin kleur en (doorvallend) licht belangrijke elementen zijn. Zijn 'frames' krijgen een organisch karakter doordat hij die omwikkelt met tape, folie, draad. De transparante delen ontwikkelt hij zelf. Een vergelijking met roosvensters uit de gotiek ligt voor de hand. Voor BEDE-VAART bouwt hij een nieuwe, sculpturale ruimte. Zwevende vlakken in een stramien van omwikkelde steigerbuizen.

Kom langs bij Hal 25, Pettemerstraat 15, Overstad Alkmaar 

Dagticket € 5  (geen pin aanwezig - kinderen tot 12 jaar gratis)
zaterdag 19 mei   : 17 – 1 uur
zondag 20 mei     : 12 -  20 uur
maandag 21 mei   : 12 -  20 uur

Klik hier voor het  I M P U L S !  PROGRAMMA

Ga terug
Top