vandaag gesloten

KUNST IN DE MAAK XII - STOP MET ZOEKEN
Martijn Engelbrecht
10 januari t/m 9 februari 2020

KUNST IN DE MAAK – serie tentoonstellingen waarbij in de expositieruimte van de kunstuitleen een kunstenaar werkt aan een eigen tentoonstelling. De totstandkoming van het werk is voor de bezoekers live te volgen. Kom kijken en meedoen!

Martijn Engelbregt werkt tijdens Kunst in de Maak XII aan een muurschildering met tekst. De tekst is pas af als de werkperiode eindigt; wekelijks worden er nieuwe kleuren, woorden, letters, achtergronden, teksten en gedachten op, over en door de oude geschilderd. De teksten zijn bedoeld om mensen op het juiste been te zetten. Vanuit het spel met de taal op de wand ontstaan er gesprekken met bezoekers over hoe zij zich verhouden tot kunst en wat hen bezighoudt. Bezoekers zijn van harte welkom om mee te schilderen en te reflecteren met nieuwe aanpassingen van aangebrachte teksten zodat het een werk wordt waar potentieel alle Alkmaarders aan kunnen bijdragen.
Je bent van harte welkom.

PENIS DIALOGEN
Circus Engelbregt opent daarnaast haar tijdelijke nomadische extramurale kantoor bij Kunstuitleen Alkmaar. Er zal ruimte zijn voor een aantal Penis Dialogen en diverse andere bijeenkomsten. De expositieruimte wordt ingericht als werkplek waar Martijn samen met collega's van Circus Engelbregt aan lopende projecten zal werken. Bezoekers worden uitgenodigd om aan te schuiven en mee te denken.

De workshop Penis Dialogen was op maandag 20 en maandag 27 januari van 19.30 – 22 uur.

 

Ga terug
Top