open van 12 tot 17 uur

ZATERDAG 5 NOVEMBER
10 - 18 UUR

Nu al een dag om in te lijsten
Op zaterdag 5 november vindt de allereerste Nationale Kunstinruildag plaats. Een initiatief van 32 kunstuitlenen, in 28 steden in Nederland, waarbij Nederlanders hun oude decoratie kunnen ruilen tegen een kunstwerk van de Kunstuitleen. Oude posters, versleten kunstwerken of kapotte beeldjes, alles is welkom op deze dag. De Nationale Kunstinruildag biedt iedereen de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met kunst en kunst te lenen met 50 % korting.
Kunstuitleen Alkmaar is op zaterdag 5 november open van 10 – 18 uur.
Koffie en thee, een hapje en een drankje, de biechtstoel en Barnyard Tea staan die dag klaar. Kom langs!
Van RUILEN komt 50% korting
Een kunststof Boeddhabeeld, pluchen fotolijst of verkleurd schilderij? Het mag echt van alles zijn.
Haal de sleur uit je interieur en ruil op deze dag je oude decoratie in, dan leen je een jaar lang echte kunst met 50 % korting. Wat je smaak ook is, Kunstuitleen Alkmaar heeft altijd wel iets in huis dat bij je past. Voor bestaande klanten die al een kunstwerk lenen geldt de actie voor een extra te lenen kunstwerk. 
BIECHT het op
Neem plaats in de biechtruimte en vertel waarom je je oude kunstwerk komt ruilen tegen een echt kunstwerk. 'Van mijn schoonmoeder gekregen' tot 'kwam ik onderweg tegen', biecht het op.
Jouw biecht wordt gefilmd en is via een livestream op facebook voor anderen te volgen.
Natuurlijk alleen voor hen die willen biechten.
MUZIEK om op te dansen
Vanaf 15 uur een optreden van bluegrass-band Barnyard Tea die met stijl, klasse en een vleugje rock & roll hun  geheel eigen benadering van Amerikaanse traditionals laten horen. Solide samenzang en authentieke instrumenten, zoals mandoline, dobro, banjo, gitaar en contrabas. Genieten, dus!!

Voor verdere landelijke info: nationalekunstinruildag.nl

Ga terug
Top