open van 12 tot 17 uur

KUNSUITLEEN ALKMAAR op SHOWMAN's FAIR 
20 T/M 22 AUGUSTUS 2021

met PERFORMANCE LINDA MOLENAAR

De 12e kunstenaar die deelneemt aan #TIERGARTEN is Linda Molenaar. En dat doet ze speciaal op verzoek van Kunstuitleen Alkmaar met een performance tijdens Showman’s Fair op 20, 21 en 22 augustus.

In haar werk bevraagt Linda Molenaar op een poëtische manier de menselijke positie ten opzichte van de natuur. Natuurlijke en dierlijke materialen zoals leer, haar, veren en tanden gebruikt ze als basis voor haar sculpturen en performances. Deze materialen dragen achtergrondverhalen en betekenissen in zich. Hun specifieke maat en substantie bevatten talloze mogelijkheden maar ook beperkingen. Lisa ziet het als een uitdaging om deze grondstoffen tot een nieuw overtuigend geheel om te vormen met respect voor het vorige bestaan.

De derde editie van Showman’s Fair Alkmaar is op 20, 21 en 22 augustus, opnieuw in de Alkmaarderhout! Drie dagen lang theater, muziek, dans, film, cabaret, circus, (woord)kunst en bijzondere acts op een sfeervol festivalterrein. Met korte optredens in grote theatertenten, hapjes, drankjes en theatrale verrassingen. Alles inclusief! Kaarten koop je via www.showmansfairalkmaar.nl .

Foto: Studio Zelden

Ga terug
Top