open van 12 tot 17 uur

MUSEUMNACHT

zaterdag 28 september

Na twee uitverkochte edities neemt Museumnacht Alkmaar op zaterdag 28 september de nacht weer over. Het evenement, dat plaatsvindt van 19:00 uur tot 03:00 uur, brengt een mix van kunst, muziek en entertainment naar Alkmaar. Met een diverse line-up van artiesten en unieke deelnemende locaties belooft Museumnacht Alkmaar een nacht te worden om nooit te vergeten. Haal je tickets en vier de nacht met ons!

In de expositieruimte van de Kunstuitleen zie je (e)ncounter(ing) #3 ~ emotionally displaced. Een optreden van kunstenaar Pedro Matias, waarbij verhalen worden verteld die ons laten nadenken over onderdrukking, de natuur, het lichaam en vernieuwing. Met persoonlijke notities, poëzie en verzinsels, wordt de luisteraar uitgenodigd om plekken te verkennen waar we naar verlangen.

Het optreden volgt een emotionele kaart en neemt je mee op een wilde reis. Stem, rust en taal worden als een slaapliedje. Het kunstwerk ‘Precious Rubrum Coralia’ voegt een speelse en vreemde sfeer toe aan deze ontmoeting waar evenwicht, overgave en verlangen samenkomen.

Binnenkort meer informatie!

 

foto credits: (e)ncounter(ing) #3 emotionally displaced, W139, Sonic Acts Biënnale, documentatie door Pieter Kers, 2024, NL

Ga terug
Top