open van 12 tot 17 uur

PERFORMANCE Nelleke Bosland & Floor Remmelzwaal

zondag 11 februari 15.30 uur

Na vier weken gewerkt te hebben aan 'KUNST IN DE MAAK: VIDEO-TAPE' sluit Nelleke Bosland haar werkperiode af met een performance, samen met Floor Remmelzwaal.

Ritmische, geometrische herhalingen van georganiseerd geluid, golvend door strepen en fakkels, worden gerandomiseerd tot samenvallende patronen. Niet wetend waarnaar te kijken, is de geest koortsachtig geneigd te zoeken naar bevestigende structuren en betekenis die er niet is. Er is alleen de spanning van de drummende oscillaties en modulaties met de snel knipperende lagen van vierkanten en vervormde perspectieven, ruimtes en landschappen.

Floor Remmelzwaal, wilde als kind graag astronaut worden. Nu heeft ze een modulaire synthesizerconsole, creëert experimentele soundscapes met knipperende lampjes. Naast live optredens en studiocomposities werkt ze samen met videokunstenaars en andere muzikanten, waarbij ze zelfs haar eigen instrumenten soldeert. Flofonic's muziek is georganiseerd geluid, een intergalactische reis van dronende oscillaties en vermalen geruis.

Inloop vanaf 15 uur, start performance om 15.30. Je bent van harte welkom.

Ga terug
Top