open van 12 tot 17 uur

Op donderdagmiddag 19 april om 16.30 heeft de trekking plaatsgevonden van de geslaagde loterij BEDE-VAART.
Een grote groep lotbezitters zag notaris Hans Erkamp de trekking verrichten. Het winnende lot behoorde aan Annemarie Otten.
De winnaar mag een KUNSTWERK NAAR KEUZE uit de collectie van Kunstuitleen Alkmaar mee naar huis nemen.
Het lot in de vorm van een gesigneerde en genummerde zeefdruk van de Alkmaarse kunstenaar Anna Mul was op zich al een ‘prijswinner’. Blijkbaar werkte dit wel als een stimulans. Veel particuliere kunstliefhebbers hebben namelijk loten gekocht voor het project BEDE-VAART en zichzelf daarmee al een cadeau verschaft.

De notaris trok ook nog het lot dat recht geeft op het HOOFDSPONSORSCHAP. Zestien bedrijven dongen mee naar deze positie tijdens de buitententoonstelling.
Bouwcenter RAB Alkmaar werd de winnaar en kan dan ook rekenen op naamsvermelding en een exclusieve rondleiding langs de expositie voor medewerkers of relaties. Daarnaast adopteert de hoofdsponsor automatisch een van de kunstwerken op het Bolwerk.

Dankzij dit particuliere en zakelijke enthousiasme beschikt Kunstuitleen Alkmaar nu – naast de subsidies van andere fondsen - over extra kapitaal van zo’n € 7.000 om het bolwerk in Alkmaar vol te zetten met bijzondere kunstwerken.
Van 24 juni tot en met 9 september 2018 kan iedereen – kunstliefhebber of toevallige wandelaar - genieten van onder meer een slakkenhuisvormige kapel, een bijna drie meter hoog vrouwbeeld van cederhout en een Mickey Mouse die de zegen uitspreekt.Notaris Hans Erkamp trekt het winnende lot
[foto boven]

Winnaar Annemarie Otten
[foto onder]

 

Ga terug
Top