vandaag gesloten

KUNST OP JE WERKPLEK

Hangt er in je bedrijf al een schilderij, grafiek of foto aan de muur? Kan de bezoeker in jouw pand genieten van een beeldhouwwerk? Is de zakelijke werkplek al opgefleurd met een mooi en aantrekkelijk kunstwerk? Business en cultuur gaan namelijk heel goed samen!!

Kunst in jouw bedrijf. De zichtbaarheid van kunst geeft uw bedrijf een eigen gezicht. Aansprekende of misschien wel spraakmakende kunst bepaalt mede de identiteit en het imago van uw onderneming. Kunst kan de boodschap en de uitstraling van uw bedrijf versterken. Goed gekozen schilderijen en beelden verrijken de sfeer van de entree of ontvangstruimte.

Kunst in bedrijf. Maar natuurlijk is het ook voor het personeel prettig om te werken in een sfeervolle, cultuurrijke omgeving. Kunst stimuleert de creativiteit en vermindert de stress. Meer zin, minder spanning!! “Laat kunst het werk doen” gaat misschien te ver, maar dat “kunst werkt”, daarover hoeven we niet te twijfelen.

Kunstuitleen Alkmaar. U kunt bij ons kunstwerken huren door een abonnement te nemen. Vindt u het lastig om op het gebied van kunst keuzes te maken, dan kan Kunstuitleen Alkmaar u helpen. Wij denken graag met u mee en hebben de expertise om u te adviseren. 

Ga terug
Top