open van 12 tot 17 uur

KUNST OP JE WERKPLEK

kunstabonnement voor bedrijven

Hangt er in je bedrijf al een schilderij, grafiek of foto aan de muur? Kan de bezoeker in jouw pand genieten van een beeldhouwwerk? Is de zakelijke werkplek al opgefleurd met een mooi en aantrekkelijk kunstwerk? Business en cultuur gaan namelijk heel goed samen!!

Kunst in jouw bedrijf. De zichtbaarheid van kunst geeft uw bedrijf een eigen gezicht. Aansprekende of misschien wel spraakmakende kunst bepaalt mede de identiteit en het imago van uw onderneming. Kunst kan de boodschap en de uitstraling van uw bedrijf versterken. Goed gekozen schilderijen en beelden verrijken de sfeer van de entree of ontvangstruimte.

Kunst in bedrijf. Maar natuurlijk is het ook voor het personeel prettig om te werken in een sfeervolle, cultuurrijke omgeving. Kunst stimuleert de creativiteit en vermindert de stress. Meer zin, minder spanning!! “Laat kunst het werk doen” gaat misschien te ver, maar dat “kunst werkt”, daarover hoeven we niet te twijfelen.

Kunstuitleen Alkmaar. Je kunt bij ons kunstwerken huren door een abonnement te nemen. Vindt je het lastig om op het gebied van kunst keuzes te maken, dan kan Kunstuitleen Alkmaar je helpen. Wij denken graag met je mee en hebben de expertise om je te adviseren. 

Ga terug
Top